Chcete se stát módním expertem. Tyto podcasty vám k tomu zaručeně pomůžou

9. září 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Chcete se stát odborníkem na módu nebo se dozvědět jaké oblečení právě frčí? Tak to jste právě teď na správném místě. Společně s Českou podcastovou aplikací Youradio Talk jsme pro vás připravili přehled těch nejlepších podcastů na toto téma!

Pokud se zajímáte o udržitelnou módu a chcete znát příběh svého oblečení, tak vás určitě zaujme slovenský podcast Zuzany DutkovéNatálie PažickéFashion Session. Během třiceti minut se tak dozvíte jakým způsobem a kde jednotlivé módní značky vyrábí své oděvy. Také vám představí zajímavé statistiky ze světa a vy se tak budete moci rozhodnout, zda chcete být součástí problému nebo součástí řešení.

Pokud vás ale více zajímají lidské osudy, otázky ohledně životního stylu a motivace, tak vám nesmí uniknout NILA Podcast. Pořad, který vás provede cestou ke smysluplnému životnímu stylu i zdraví. Pokud jste tedy žena se silnými názory a laskavým srdcem, tak puštěním podcastu určitě neprohloupíte.

Do třetice jsme pro vás vybrali pořad pro opravdové gantlemany, za kterým stojí Daniel Šmíd. Jemný pán – gantleman podcast je spíše takovou menší poradnou pro pány. Dozvíte se například, jak správně zvolit kravatu, na co si dát pozor při pořizování obleku na míru nebo jak správně pečovat o svou obuv. I když podcast je pomalý a nemá takový náboj jako výše zmíněné, tak naopak může být vynikající příručkou pro neznalé muže.

Pokud vás zajímají další podcasty ze světa módy, neváhejte se podívat na stránky Youradio Talk. Najdete zde další, které si určitě neváhejte poslechnout. Třeba vás některý z nich inspiruje v tom, jaké oblečení zvolit, abyste zbytečně neznečišťovali naši planetu.

Zábava - další články

Doporučujeme