Chlapeček (2) skartoval více než 20 tisíc! Příběh má naštěstí dobrý konec

9. října 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Děti, to je čistá radost. Každý, kdo s nimi někdy přišel do bližšího kontaktu ale ví, že někdy je to s tou radostí trochu komplikovanější. Vyprávět by o tom mohli rodiče roztomilého dvouletého chlapečka Jackie a Ben Belnapovi z USA. Leo totiž v zápalu hry prohnal v přepočtu více, než 20 tisíc korun skartovačkou.

Belnapovi šetřili déle než rok, aby mohli Benovým rodičům vrátit peníze za fotbalovou permanentku. Když se však konečně povedlo naspořit dost a blížil se moment předání, došlo k něčemu nepředvídatelnému. Malý Leo (2) našel v kuchyni obálku s penězi a ve svém dětském mozku ho vůbec nenapadlo, jak důležitou věc má v rukách. V zápalu hry potom všechny bankovky prohnal skartovačkou.

“Já a moje manželka jsme si šetřili, abychom mohli za lístky na fotbalový zápas Utah Football zaplatit v hotovosti. Včera jsme je vyndali, abychom zaplatili mé mamce za sezónu. Nemohli jsme obálku najít, dokud moje žena nezkontrolovala skartovačku. Jo, náš dvouletý skartoval 1 060 dolarů (23 714 českých korun, pozn. red.),” napsal Ben Belnap 2. října na Twitter.

Příběh má naštěstí dobrý konec. Po krátkém telefonu na příslušný úřad řekli Benovi, ať »ostatky« bankovek přinese v pytlíku a oni mu je bez problému vymění za platné peníze. Mezitím vtipný příspěvek o nečekané události vzbudil na sítích vlnu solidarity a spousta lidí se nabídla, že rodině finančně přispěje. Ben jim poté s poděkováním vzkázal, ať peníze darují raději na charitu.

Zábava - další články

Doporučujeme