Co bude s Daenerys Targaryen dál? Její představitelka prozradila, co ji čeká

23. září 2022·Zábava·Redakce

Daenerys Targaryen (Zdroj: Profimedia)

Fanoušci seriálu Hra o trůny si nyní užívají prequel Rod Draka, který se odehrává dvě století před Hrou o trůny. Herečka Emilia Clarke, která se objevila jako Matka draků, se nyní rozpovídala o tom, že by se jako Daenerys Targaryen mohla vrátit v případném pokračování seriálu Hra o trůny, o kterém se ale zatím jen mluví. Informaci přinesl Comic Book Movie.

Nic zřejmě nebrání tomu, aby se Daenerys Targaryen vrátila v pokračování Hry o trůny. Tak by se dala zjednodušeně interpretovat slova její představitelky Emilie Clarke. Ta si o tom povídala na besedě s fanoušky v Londýně. Kdo si ale vzpomíná na poslední díl osmé série Hry o trůny, moc dobře si pamatuje, jak Jon Snow probodl svou milou a ta mu v náručí zemřela u Železného trůnu.

Nevíme, kde je její tělo,“ naznačila Clarke. Narážela tím na skutečnost, že tělo Daenerys po smrti odnesl její drak Drogon. Samwell Tarly (John Bradley-West) později potvrdil, že s ní odletěl na východ směrem k městu Volantis. Fanoušci seriálu jistě vědí, že v něm sídlí Rudé kněžky, které umí mrtvým vrátit život.

Herečka si myslí, že její seriálová postava neudělala nic špatného a Jon se k ní zachoval trochu nefér. „Není fér, že to byl Jon, kdo nakonec přežil… Chtěla bych, aby s ním Daenerys zůstala. Mohli by si projít nějakou rodinnou terapií a napravit své problémy. Daenerys byla vždy plná naděje a přála bych si, aby se jí podařilo uspět,“ vysvětlila. Zároveň ale dodala, že se to zřejmě nestane, ale jak se říká, naděje umírá poslední a nikdy neříkej nikdy. Ta se brzy ukáže v marveláckém seriálu Secret Invasion, takže fanoušci o ní rozhodně nepřijdou.

 


Zábava - další články

Doporučujeme