Co čeká Zemana, Bílou či Jágra v roce 2021? Tohle jim vyložila kartářka

14. ledna 2021·Zábava·Iva Pavlousková

Barbara Kočková, foto: archiv Barbary Kočkové

Kartářka Barbara Kočková vyložila karty předním českým osobnostem. Co je čeká v roce 2021.

Miloš Zeman, prezident

Tento člověk je karmicky předurčen k velkým věcem, které ale nemusí být vždy kladně pochopeny. Letos pana prezidenta čeká náročné období. Díky své povaze a přístupu se mu bude dařit do určité míry věci zvládat. Tento člověk jedná a vždy jednat bude dle svého vlastního přesvědčeni a srdcem. Nikdy se nenechá zastrašit protivníkem i když sám je po té v očích jiných znevýhodněn.

Karty doporučují:
Věnovat se více sobě a rodině. Vyvarovat se stresu a větších náročných cest.

Andrej Babiš, premiér

Tento rok bude pro pana Babiše bude náročnější. Jeho snaha udržet věci pod kontrolou se mu může vymknout z rukou a ohrozit jeho stabilitu.

Karty doporučují:
Více naslouchat ne jenom své intuici, což mu umožní uviděl věci i z jiného úhlu pohledu. V rámci možností přenechat některé úkoly svým kolegům, čímž se mu uleví. Pozor na střevní problémy, páteř, psychiku a uvědomění si, že není potřeba se neustále za něčím honit.

Lucie Bílá, zpěvačka

Díky své povaze a energiím jde do všeho naplno. To, jak v práci, tak v přátelství i v lásce. Neumí dělat nic na půl, ani ubrat plyn. Tento rok pro ni bude rok plný radosti. V tomto roce ji překvapí nějaká významná událost. Její myšlenka něčeho nového se začne letos uskutečňovat a její přání se ji splní.

Karty doporučují:
Zpomalit a nepřecházet jakýkoliv zdravotní problém.

Hana Zagorová, zpěvačka

Paní Zagorová je velmi pracovitý, spolehlivý a loajální člověk. Je dobrý společník a velmi citlivá žena. Naplňuje ji rodina a práce. Tím, že umí naslouchat, dokáže velmi dobře poradit druhým. Letošní rok však bude přehodnocovat věci a rozhodovat se v něčem podstatném. Bude stát na pomyslné křižovatce rozhodování. Se svým partnerem jsou karmický, osudový vztah.

Karty radí:
Dostatek odpočinku, meditace, nepřetěžovat hlavu a více myslet na sebe.

Jaromír Jágr, hokejista

Jaromír má svůj dar do vínku. Kromě toho je ale neskutečně cílevědomý, pracovitý člověk, který nezná slovo, že něco nejde. Má schopnost svou přítomnosti působit a ovlivňovat lidi kolem sebe. Z jeho energii vyzařuje obrovská pozitivní energie, kterou dokáže přenést na ostatní. Za tím vším je velmi citlivý muž. Letošní rok ho čeká nepříjemná hádka a výměna názoru s člověkem, od kterého by to nečekal.

Karty doporučují: Přestat se bát role otce. Letošní rok má k tomu nejvhodnější.

Marek Ztracený, zpěvák

Marek je ambiciózní, dynamicky, pracovitý. Dokáže být i poradně tvrdohlavý, což je ku prospěchu v pracovních záležitostech. Ze špatných zkušenosti si dokáže vzít ponaučení. Čeká ho veliká kariéra. Letošní rok půjde i jiným směrem, než doposud. Dostane nový nápad a myšlenku, která bude velmi úspěšná. Do života mu jde osoba, která pro něho bude hrát do budoucna významnou roli. Druhá polovina roku pro něho bude lepší, než ta první.

Karty doporučují: Nelámat věci přes koleno. Nechat vše volné plynout.

Zábava - další články

Doporučujeme