Co vidíte na obrázku jako první? Zjistěte, zda se řídíte hlavou nebo srdcem

8. června 2023·Zábava·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Pouhý obrázek odhalí Vaši osobnost, rozdíly mezi uvedenými povahami jsou obrovské. Zjistěte, zda se řídíte více hlavou, nebo srdcem. Obrázek, který vám na tuto otázku odpoví přináší web Věda živě.

Můžete si myslet, že sebe znáte nejlíp ze všech. Přitom to není zase tak jednoduché. S odhalením vašeho podvědomí vám pomůže tento Rorschachův psychologický test s obrázkem. Plnohodnotný rozhovor s psychologem obrázkem nenahradíte, ale možná se o sobě dozvíte něco nového.

 

Myšlenkou obrázku je, že mozek při pohledu na nejednoznačný případ najde řešení dle toho, co je v podvědomí. První věc, které jste si všimli na obrázku, vypovídá hodně o vaší osobnosti. Zde neexistuje žádná správná či špatná odpověď. Jde pouze o to, co jste spatřili jako první. Na základě toho získáte výsledek, který o vás a vašem charakteru mnohé vypovídá.

Milostný pár

Rozhodnout se rychle je pro vás těžké. Vždy do hloubky přemýšlíte o všech pro a proti a než se pro něco rozhodnete, nějakou dobu to trvá. Nemáte moc důvěru v lidi. Většinou zvolíte méně riskantní možnost. Pak si ale za svým rozhodnutím pevně stojíte.

Výbuch

Dá se říci, že ve společnosti vyčníváte. Svou silnou energií přitahujete okolí, jste rádi středem pozornosti. Jste rádi chváleni, příliš vám záleží na názoru ostatních. Sami o sobě však dobrou představu nemáte. Neustále se kritizujete a snažíte se být někým jiným. Často skáčete, jak se pískne. Rozhodujete se impulzivně a bez většího přemýšlení. Raději se spoléháte na ostatní než sami na sebe.

 

Zábava - další články

Doporučujeme