Dámský klub: Čím vás pobavily nebo vyděsily vzkazy dětí z táborů?

16. července 2015·Zábava·Redakce

Děti mají prázdniny a tak si je často užívají i na táborech daleko od domova. Své emoce pak často sepíší na pohled, který vám dorazí domů. Dnes jejich vzkazy probereme v Dámském klubu na Frekvenci 1.

Užívají si plnými doušky

A je to tady! Autobus už startuje a vaše dítko nadskakuje radostí, že konečně odjede někam, kde nad ním nebudete mít kontrolu. Možná, že vy si naopak už v ten okamžik stýskáte.

Je ale rozhodně lepší, když své emoce nedáte příliš najevo. I ten nejotrlejší táborník by se v takový okamžik mohl dostat do stresu. Překonejte tedy emoce při loučení a pak už se jen těšte na vzkazy plné zážitků a nových zkušeností.

Slzy a stesk

Vaše dítko je na vás dost fixované a možná se mu na tábor ani nechce. Pokud skutečně chcete, aby se odpoutalo od máminy sukně, podpořte ho a motivujte vším, na co se může těšit.

Posílejte mu dostatek pohledu a zpráv a pokud vám přijdou smutné vzkazy plné stesků, zkuste se i vy nad to povznést. Tohle je začátek osamostatnění vašeho dítky a jednou na to oba budete vzpomínat s úsměvem.

A jaké mají vzpomínky na tábory a vzkazy z nich moderátorky Dámského klubu?

Aneta: Upřímně, ráda jsem dopisy a balíky dostávala, ale moc mě nebavilo je psát. Takže naši pořád fňukali, že jim nepíšu 🙂

Markéta: Dcera mi poslala kdysi z tábora ozdobený dopis s krátkým textem: „Mám se dobře, občas nás krmí a zatím nás nebijí :-)“

A jaké máte zkušenosti vy? Podělte se s námi o ně už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

Zábava - další články

Doporučujeme