Dámský klub: Fandíte hokeji celá rodina?

11. května 2015·Zábava·Redakce

Hokejové mistrovství se letos koná v Čechách. Hned je tu o důvod víc fandit ještě intenzivněji než obvykle. Ať už jdete do haly nebo fandíte doma, jste u toho sami nebo fandí celá rodina? Dnešní téma Dámského klubu na Frekvenci 1.

Fanda samotář

Ubránit si televizi v době zápasu je poměrně náročné, pokud ženská část vaší domácnosti nepatří mezi sportovní nadšence a už vůbec nechápe vaše nadšení, které vás přemůže ve chvíli, kdy se český nároďák postaví na led.

Zkuste to ale vzít z té lepší stránky a udělejte radost sobě i zbytku rodiny. Pošlete je třeba do cukrárny s tím, že účet jde na vás a vy si pozvěte kamarády domů. Pak můžete nerušeně fandit a ještě se při tom zchlazovat zlatavým mokem, aniž by na vás někdo házel vyčítavé pohledy.

Kolektivní záležitost

Fandí máma, táta, dcera, syn a do toho štěká pes. Takhle to vypadá u vás doma? To je skvělé! Tedy pokud  nepoužíváte místo skandování vuvuzelu. Na stadionech už je zakázaná, tak při jejím domácím používání buďte opatrní, abyste nedostali zákaz i od sousedů.

Jestliže vyrážíte rovnou na stadion, pak si hokej jistě užijete ještě víc. Jednou nevýhodou je fakt, že se vám rodinné výlety na hokej kvůli ceně vstupenek poměrně prodraží.

Jsme zvědaví jak fandíte vy. Sami nebo se zbytkem rodiny v zádech? Co je podle vás lepší. Pojďme si o tom povídat už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

Zábava - další články

Doporučujeme