Dámský klub: Jaký nejoriginálnější nebo naopak nejstrašnější svatební dar jste dostali?

29. července 2015·Zábava·Redakce

Když se vdáváte nebo ženíte, většinou je to den plný radosti. Občas ale také můžete být zaskočeni, když dostanete nečekaný svatební dar. A právě o tom se budeme bavit v dnešním Dámském klubu na Frekvenci 1.

Seznam svatebních darů

Máme tu dobu internetu a tak se lidé na svatebních darech často domlouvají právě touto formou. Jakmile člověk odškrtne položku v seznamu darů, zobrazí se to i ostatním, což zamezí i tomu, aby novomanželé dostali jeden dárek dvakrát nebo aby dostali něco, co je jim opravdu proti srsti.

Elektronické svatební seznamy jsou praktické a v posledních letech velmi oblíbené. Někdo může namítat, že je hloupé říkat si touto formou o dary, ale berte to tak, že svatební hosté chtějí dát novomanželům to, co si přejí a tohle je jednoduchá cesta ke splnění jejich přání.

Darovanému koni na zuby nehleď

To je sice moudré přísloví, ale vše má své meze. Pokud máte svatební hosty, kteří se nezaleknou ničeho, mohli byste se dostat do trapné situace, kdy byste nesdíleli radost z dárku, kterým vás chtěli potěšit nebo pobavit.

Pokud jste v těchto věcech konzervativní a nechcete dostat nevhodný dárek, pak dejte na naše rady a sepište svatební seznam. Pak se vyhnete tomu, že dostanete už třetí mikrovlnku, hada nebo letenku do Paříže, ačkoli máte z létání fobii.

A jaké mají zkušenosti s neobvyklými dary moderátorky Dámského klubu?

Aneta: Rozhodně ten, který už byl několikrát darován a ještě na něm zůstala stará cena v Kčs 🙂 Kdybych se někdy vdávala, chtěla bych jen cash a vše potřebné si koupila sama 🙂

Na vaše příběhy čekáme už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Zábava - další články

Doporučujeme