Dámský klub: Kdo je podle vás nejlepší, nejhezčí a nejvíc sexy Bond?

5. listopadu 2015·Zábava·Redakce

Do kin dnes vchází nová bondovka a hlavní roli znovu ztvární Daniel Craig. Je to právě on, který vám připadá v roli Bonda nejvíc sexy nebo máte jiného oblíbence? Na to se budeme ptát v dnešním Dámském klubu. 

Nejdražší bondovka

Čtyřiadvácátý film s Agentem 007 je nejdražší a také nejdelší bondovkou, která zatím byla natočena. Je plná akčních scén a i tentokrát do toho šel Daniel Craig naplno. Při natáčení jedné akční scény dokonce utrpěl úraz kolene a následně musel podstoupit operaci. Vše ale dopadlo dobře a snímek dotočil.

Po jeho boku se objeví půvabná Monica Bellucci, která se tak stala nejstarší bond girl v historii filmu. Titulní skladbu nazpíval Sam Smith, který je prvním sólovým mužským interpretem po padesáti letech, který nazpíval titulní píseň k bondovce.

Co Bond, to krasavec

Pánové Bondovi možná závidí jeho kondici, akční zážitky a také krásné ženy, které se po jeho boku objevují. Dámy zase hledí na Bonda jako na výstavní exemplář mužského pohlaví. Ať už šlo o kteréhokoli představitele Bonda, vždy se na plátně objevoval charismatický, krásný a neskutečně schopný muž, kterého by si každá žena přála mít po svém boku.

 

Daniel Craig není výjimkou a tentokrát ho můžete obdivovat už počtvrté. Nejčastěji se v roli Jamese Bonda objevoval Roger Moore, který ho ztvárnil sedmkrát, šeskrát to byl Sean Connery, čtyřikrát Pierce Brosnan, Timothy Dalton dvakrát a jednou se stal filmovým Bondem i George Lazenby.

Který Bond se nejvíc líbí moderátorkám Dámského klubu?

Markéta: Tak tato otázka je pro mě nezodpověditelná. Viděla jsem kdysi jeden díl, nepamatuji si, kdo v něm hrál, a vůbec mě to nezaujalo.

Aneta: Jednoznačně, naprosto bez debat, prostě kategoricky na toto téma odmítám jakoukoliv diskuzi, protože nejlepší James Bond je Pierce Brosnan. Nejen, že je elegantní a krutě sexy, s manýry anglického gentlemana, ale on také v reálném životě miluje baculky, a to se počítá 🙂

O tom, který představitel Bonda je váš nejoblíbenější si budeme povídat už dnes mezi 16. a 17. hodinou v Dámském klubu na Frekvenci 1.  

 

Zábava - další články

Doporučujeme