Dámský klub se ptá: Čím jste chtěli být jako děti?

6. července 2015·Zábava·Redakce

Někdy se nadání pro určité odvětví projevuje už od mládí, jindy se objeví až v dospělosti. My se dnes v Dámském klubu zajímáme o vaše dětské sny a také o to, zda došlo k jejich naplnění. 

Splněný sen

Pokud vás rodiče už od mládí podporovali v tom, co vám šlo a zároveň jste stáli o to, se takové profesi věnovat, pak je dost možné, že se vysněnému povolání nakonec skutečně věnujete. Pokud vás taková práce i dnes naplňuje, nezbývá, než vám pogratulovat a popřát hodně pracovních úspěchů do dalších let.

Skok do reality

Jako malá jste chtěla být pošťačkou. Když jste se ale dozvěděla, co všechno to obnáší, z vašeho snu sešlo. I taková situace je dost častá. Děti se nemusí vzdát snu jen proto, že je v tom rodina nepodpoří, ale někdy stačí, že se o zaměstnání dozví víc.

Děti si často ideální profesi ještě více idealizují a realita je leckdy jiná. Proto je vhodné i těm nejmenším o profesích říkat i to, co na první pohled není vidět. 

A čím chtěly být moderátorky Dámského klubu, když byly malé?

Markéta: Asi nejvíc jsem chtěla být krasobruslařkou. Uchvacovala mě ladnost pohybu na ledě a krásné kostýmy. Zůstalo však jen u snu. Při bruslení potřebuji k pouhému zastavení mantinel, na rybníku jsem nemožná a piruety jsem neschopná 🙂

Aneta: Od malička jsem prý chtěla být novinářka jako strejda 🙂

A co vy, splnil se vám váš dětský profesní sen? Pochlubte se nám už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

Zábava - další články

Doporučujeme