Dámský klub se ptá: Jak doma fandíte hokeji?

7. května 2015·Zábava·Redakce

Snad každý Čech během mistrovství světa v hokeji fandí našemu národnímu týmu. Každý ale fandí jinak. Jak to probíhá u vás doma? Dnes se tím zabýváme v Dámském klubu Frekvence 1.

Skoro bez emocí

Sice držíte palce Čechům, ale nejste příliš velkým hokejovým fandou. Proto hokej sledujete, ale jen po očku. Někomu stačí i to, že se jen podívá do výsledné tabulky, jak jsme si vedli. V takových domácnostech bývá v době hokejového utkání pohoda a klidně tou dobou běží v televizi seriál na jiném programu a nikdo se proti tomu nebouří.

Češi, do toho!

Vlajky, dresy, pomalované tváře a ráno skoro žádný hlas. Takhle to může dopadnout u skalních fanoušků. Je jedno, kde fandíte, ale vždy do toho dáváte celé srdce. Běda tomu, kdo by se vás snažil v době utkání vyrušit! Televiznímu ovladači během hokeje zkrátka šéfujete vy.

A jaký názor mají na fandění hokeji moderátorky Dámského klubu?

Markéta: Mě se moc líbí, když se sousedé či kamarádi sejdou, připraví si dobroty, piva a společně řvou góóóól. Má to prostě atmosféru. Už jsem to takto několikrát zažila a moc jsem si to užila. Vlastně mi o tu fandící atmošku jde víc, než o výsledek samotný :-).

Aneta: Hokej mě, drazí přátelé, vůbec nezajímá. Ale samozřejmě našim přeju vítězství 🙂 Teda trochu se v tomto období nudim, páč všichni koukaj na hokej, ale je to chvilka, dá se to přežít. 

Prozraďte nám, jak fandíte vy! Už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

Zábava - další články

Doporučujeme