Dámský klub se ptá: Který film jste viděli už stokrát?

19. srpna 2015·Zábava·Redakce

I v době, kdy jsme neměli na výběr z nepřeberného množství zahraniční produkce, byli jsme národem filmových fanoušků. Který film je váš nejoblíbenější, že jste ho viděli už stokrát? Dnes to probereme v Dámském klubu na Frekvenci 1.

Česká klasika

Česká republika má velké množství legendárních filmů. Ze spousty se parafrázují hlášky i v běžné konverzaci a někdo zná nazpaměť dokonce i celé scény.

Není se čemu divit. Máme spousty skvělých filmů a jakmile se opakují v televizi, půlka národa je sleduje, ačkoli je to už po několikáté. Takoví Světáci, Vrchní, prchni, S tebou mě baví svět a další filmové hity nás pobaví pokaždé.

Celosvětové trháky

Jakmile vychází nějaký nový velkofilm, máte uši nastražené a oči na stopkách? Možná je to jen jistý filmový trend, možná vás zahraniční, většinou americká, produkce prostě baví.

Ať tak nebo onak, Titanic, Matrix, Avatar, Kill Bill a další skvělé kousky si svou pozornost rozhodně zaslouží, a ne nadarmo je spousta takových kousků ověnčena Oscary a jinými cenami.

A který film viděly nesčetněkrát moderátorky Dámského klubu?

Markéta: Těch je víc a vždycky je to americká romantická komedie, ale u mě asi vede Notting Hill.

Aneta: Jsem klasik, takže Hříšný tanec, Pomáda, Nekonečný příběh, Kill Bill, Až tak moc tě nežere a Madagaskar a prostě všechno, co mě baví 🙂

A kterého filmu se nemůžete nabažit vy? Prozraďte nám to už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1. 

Zábava - další články

Doporučujeme