Děti odmítly jet na rodinný výlet, rodiče místo nich vzali modem

17. ledna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook / Cassie Langan

Když se australští rodiče Cassie a Chris Langanovi rozhodli naplánovat pro celou rodinu společný výlet, jejich tři děti nadšení zrovna nesdílely. Všechny tři chtěly raději zůstat doma. Rodiče pak přišli s geniální odpovědí - místo dětí vzali na dovolenou rodinný internetový modem.

Kdysi byl největší strašák pro děti, že dostanou “zaracha”. Vyhrožovat ale dnes omladině, že nebude moct ven, to už žádná páka není. S kamarády si stejně jen textují a píší přes internet a venku je toho mnohdy ani moc neláká. A to dokonce ani v případě rodinné dovolené.

Když Langanovi oznámili svým třem dětem, že si udělají rodinnou dovolenou, jejich ratolesti nápad striktně zamítly. Než aby se někde plahočily se svými rodiči, to raději chtěly zůstat doma, pokud možno nalepené na internetu.

Vyrážet na výlet je rodiče nenutili. Připravili ale přesto vtipnou pomstu, která nyní baví celý internet. Namísto ratolestí totiž vzali rodinný modem a nezapomněli ho vyfotit při každé zábavné aktivitě, kterou si mohly děti užívat. Ty tak zůstaly nejen bez zážitků, ale i bez internetu.

“Zeptali jsme se našich dětí, jestli by si nechtěli vyrazit na výlet do Warranamboolu. Dočkali jsme se odpovědi ‘To je taková nuda, já nikam nechci’. Chris a já jsme se rozhodli, že naše tři nevděčné děti necháme doma a místo nich vezmeme našeho nejpřepracovanějšího člena domácnosti – náš modem. Modem si úžasně odpočinul, když ho pořád nepoužívaly naše děti,” napsala Cassie po návratu domů na svůj Facebook.

“Bylo prima neposlouchat neustálé hašteření,” svěřila se máma a připojila sérii snímků, na kterých si modem užívá zaslouženou dovolenou.

We asked our kids if they would like to go on a day trip to Warrnambool today and were met with the response 'that's so…

Zveřejnil(a) Cassie Langan dne Neděle 12. ledna 2020

Zábava - další články

Doporučujeme