Do baru v Los Angeles vás pustí pod jednou podmínkou: Musíte být krásní!

6. října 2016·Zábava·Redakce

Pokud při pohledu do zrcadla bojujete s nízkým sebevědomím, tak ani neztrácejte čas. Do jednoho baru v Los Angeles vás nepustí. Zaměstnanci podniku s názvem "Beautiful People" mají jasný pokyn - dovnitř pouštět jen krásné lidi!

Bar má na svědomí zakladatel seznamky pro krásné lidi se stejným názvem beautifulpeople.com Greg Hodge. Toho napadlo, že když už se krásní lidé z celého světa seznamují na jeho stránkách virtuálně, tak proč jim nedopřát možnost potkat se osobně v luxusním podniku, který bude sám spravovat. 

Dovnitř se ovšem nedostanou jen vybraní. Speciálně sestavená porota z odborníků na krásu, modelek, herců nebo  fitness trenérů celebrit rozhodne o tom, zda je uchazeč natolik atraktivní, aby mohl dovnitř. Jen výjimečně může být vpuštěn i nedokonalý jedinec, pokud je ovšem bohatý. 

V Londýně, Melbourne a japonském Tokiu zase fungují restaurace pro naháče. Ovšem v Tokiu se nedávno rozhodli, že chtějí obsluhovat jen hosty, kteří nemají velkou nadváhu. I tam hraje roli fyzický vzhled.

Restaurace pro naháče nechce obsluhovat tlusťochy. Prý bude hosty vážit!

Zábava - další články

Doporučujeme