Dočká se úspěšný snímek Mamma Mia i trojky? Herci ani producentka nejsou proti

5. ledna 2023·Zábava·Redakce

Mamma Mia (Zdroj: Profimedia)

První díl měl obrovský úspěch, a tak se po deseti letech dočkali diváci i druhého pokračování. A vypadá to, že všichni milovníci švédské skupiny ABBA budou mít štěstí i do třetice. Informaci uvedl deník Daily Mail.

Režisér Ol Parker má za sebou propagaci filmu Vstupenka do ráje s Julií Roberts a Georgem Clooney. Během rozhovoru ale mluvil i o jiném snímku – Mamma Mia. Režisér má na svědomí druhé pokračování s názvem Mamma Mia! Here We Go Again a vypadá to, že to bude právě on, kdo bude podepsaný i pod trojkou.

Podle něj byl snímek od začátku zamýšlen jako trilogie. Ostatně o pokračování se mluví už dva roky. „Jednička vydělala obrovské množství peněz. Myslím, že i my jsme vydělali slušnou částku,” smál se Parker. První díl vydělal celkově 600 milionů dolarů, přičemž výroba stála filmaře zhruba 50 milionů dolarů. Pokračování přineslo něco okolo 400 milionů dolarů a přišlo na 75 milionů dolarů.

Vím, že je tu hlad i po trojce. Judy Craymer je geniální producentka muzikálů a jsem si jistá, že má skvělý plán i pro další díl. Nebylo by to krásné?” tázal se režisér. Poprvé se o třetím dílu zmínila  právě producentka. Ta Daily Mail řekla, že nápad na pokračování už má dávno. Plány jí ale překazila pandemie koronaviru. Filmové studio Universal by také chtělo, aby vznikl i třetí film.” 

A proti zřejmě nejsou ani samotní herci. „Doufám že uděláme další. Miluji ty lidi,” svěřila se představitelka hlavní postavy Sophie Amanda Seyfried. Právě té jednička pomohla k upevnění její herecké kariéry. Kromě ní se ve filmech objevily takové osobnosti jako Mery Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Lily James, Andy Garcia nebo Cher.


Zábava - další články

Doporučujeme