Donald Trump terčem posměchu. Prezident údajně pilně pracuje, ale na fotce podepisuje prázdný papír

6. října 2020·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Donald Trump (Foto: Twitter Andrew Feinberg)

Americký prezident Donald Trump se sice léčí v nemocnici s koronavirem, ale na sociální síti se objevila fotografie, že nezahálí a pilně pracuje. Fotografie zveřejnil zpravodaj Bílého domu a jeho dcera Ivanka Trump na Twitteru. Jenže netušili, že fanoušci se na sociální síti zaměří na detail a to se Trumpovi vymstilo a stal se terčem posměchu. Jelikož na fotografii podepisuje pouze prázdný papír.

Bílý dům zveřejnil, že Trump během svého pobytu v nemocnici podepsal deset dokumentů a vydal dvě prohlášení. Se svým otcem, který je údajně pilný jako včelka se na Twitteru pochlubila dcera Ivanka. “Nic ho nemůže zastavit od práce pro americký lid. Neoblomný!” napsala k fotografii. Bohužel samotná fotografie se za několik málo minut prezidentovi vymstila.

Fotka, kterou Ivanka zveřejnila, byla pouze ilustrační a pořízena dávno. Následně Andrew Feinberg, zpravodaj Bílého domu zveřejnil ještě jednu fotografii, která byla novější. Bohužel na těch je zjevné, že prezident podepisuje prázdný papír. Lidé začali okamžitě pochybovat o tom, zda Trump doopravdy tak usilovně pracuje.

Fotky se začaly okamžitě šířit sociálními sítěmi a podle serveru Novinky.cz k nim uživatelé přidávají hastag #staged, což v překladu znamená naaranžováno. Lidé se prezidentovi vysmívají a upozorňují na to, že vzhledem k tomu, že prezident je infikovaný virem covid-19, tak nemá na fotkách roušku. “Doufám, že se kvůli jeho ješitnosti nenakazil fotograf,” rýpla si na Twitteru britská historička Alex von Tunzelmannová.

Zábava - další články

Doporučujeme