Fanoušci děkují České televizi za Stíny v mlze. Včera se s minisérií museli rozloučit

29. března 2022·Zábava·Dominika Číčelová

Detektivní seriál Stíny v Mlze. (Foto: se souhlasem Česká televize)

Včera večer se diváci rozloučili na ČT posledním dílem kriminální minisérie Stíny v mlze. Tento seriálový počin je podle diváků jedním z nejlepších, které v poslední době viděli. Všichni se shodují na tom, že celá série byla poutavá a napínavá od začátku až do samého konce. Na facebooku ČT se pak strhla lavina chvály.

Dvojice kriminalistů v podání Petry Špalkové a Jiřího Vyorálka dychtivé diváky prováděli dvanácti díly a řešili stejný počet napínavých kriminálních případů. Poslední díl, který Česká televize odvysílala v pondělí večer, se bezprostředně dotýkal právě jedné z hlavních postav. Vyšetřovatelce Magdě se totiž beze stopy ztratí dcera.

S úspěšnými seriály se nyní na ČT roztrhl pytel a všichni doufají, že v tom budou pokračovat. Po velmi oblíbeném seriálu Devadesátky i Stíny v mlze pozitivně oslovily spousty diváků a milovníků kriminálek. Hodně lidí vyjádřilo po shlédnutí posledního dílu své dojmy v komentářích na facebooku ČT.

Po X letech super seriál. Petra a její dcera (pravá dcera) hrály skvěle. A samozřejmě i ostatní,” ​napsala na Facebooku Irena. Bylo to tedy od začátku do konce napínavé, skvěle zahrané. Zakončení série jsem nečekala, že bude až tak napínavé,” radovala se Martina. Tleskám ČT. Zase zabodovala, díky za takový program,” dodala. Zároveň diváci doufají, že se dočkají pokračování, protože konec zůstal více méně otevřený. “Perfektní seriál, jen doufám, že bude pokračování. Nutně potřebuju vědět, jestli se Černý probudí a jak to dopadne v rodině Magdy Malé,” vyslovila své přání Lenka.


Zábava - další články

Doporučujeme