Fanoušci minisérie Iveta mohou jásat, začalo natáčení pokračování. Na co se zaměří?

8. října 2022·Zábava·Redakce

Iveta Bartošová. (Foto: ČTK)

Po úspěchu odvysílání minisérie Iveta se autoři projektu pustili do pokračování. Jak bude vypadat a na koho se v dalších dílech mohou diváci těšit? To prozradil deník Blesk.

Muž, dítě, sláva a první velký skandál. To jsou nejzásadnější momenty, které v pokračování úspěšné minisérie o tragicky zesnulé zpěvačce Ivetě Bartošové rozhodně nebudou chybět. Ve snímku se objeví mnoho slavných postav jako například zpěvák Karel Gott, Karel Svoboda, toho si zahraje herec Saša Rašilov a Ladislav Štaidl, který byl i jejím partnerem.

Právě role Ladislava Štaidla se ujal herec Ondřej Brzobohatý. Ten uvedl, že je z toho krapet nervózní. Mám z natáčení rozpolcené pocity, protože jsem se na jednu stranu těšil, ale na druhou jsem nervózní,” sdělil Blesku Brzobohatý.

Všichni po zhlédnutí první minisérie jen žasli nad tím, jak je po zásahu maskérů Brzobohatý Štaidlovi dokonale podobný. Zaskočil tím i Artura, syna zesnulého hudebníka a skladatele. Nepovažuji se tak úplně za herce, spíš muzikanta, ale štáb je skvělý. Vedou mě,” dodal herec.

Režie se ujal opět Michal Samir, který všechny detaily konzultuje právě s Arturem, který se ve zlatých devadesátých letech Bartošové narodí. Také počítá s tím, že snímek vyvolá u diváků bouřlivé reakce. Na platformě Voyo by tak měla být k vidění již příští rok.


Zábava - další články

Doporučujeme