Fenka musela sledovat, jak si s jejími hračkami hraje kojot. Video je hitem internetu

22. ledna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj. TikTok / bauliflower

Hitem internetu se stalo video, které naprosto dojemně zachytilo hravou stránku divokého kojota. Domácí fenka, která nechala své hračky na zahradě, musela přes sklo sledovat, jak si s nimi hraje cizí šelma.

Pokud jste někdy měli doma psa, pak nejspíš víte, že na své hračky jsou hákliví stejně jako malé děti. Co je jejich, to je jejich, a kdyby si s tím chtěl hrát někdo jiný, budou to sledovat jen s nelibostí.

Nic jiného ale nezbylo chundelaté bílé fence, která nechala své oblíbené hračky venku na zahrádce. Plyšáci a další poklady totiž přilákaly divokého kojota, který s nimi začal překvapivě nadšeně dovádět. Z toho fenka pochopitelně nebyla vůbec nadšená, její majitelé ji ale ven za šelmou pustit odmítli.

 

@bauliflowerGuess i have a pet coyote now, 10/10 would snuggle. #dog#coyote#fyp#foryou#foyoupage#funny#animals#goldendoodle♬ original sound – bauliflower

 

Video, které se objevilo na sociální síti TikTok se velmi rychle stalo virálem. Za pár dní získalo 708 tisíc lajků a téměř 5 tisíc komentářů. Zatímco někteří upozorňují, že by zvíře na záběrech mohl být spíš vlk, jiní dávají za pravdu autorovi a v hračičkovi vidí kojota prérijního.

Kojoti patří mezi psovité šelmy a jsou poměrně hojně rozšíření po celé Severní Americe.

 

Zábava - další články

Doporučujeme