FOTO: Avril Lavigne se poprvé po letech objevila na veřejnosti. To je změna!

24. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Avril Lavigne (33) vstoupila do povědomí světové veřejnosti jako náctiletá rockerka a idol mladistvých rebelů. Dnes už je z ní ovšem dospělá žena a do rozjívené puberťačky má pochopitelně daleko. Posledních pár let sice stále pracuje na své hudební kariéře, na veřejnost už ale moc nechodí. Jak vlastně vypadá? To budete koukat!

Když se řekne jméno Avril Lavigne, vybaví se většině lidí mladá, hubená blondýnka s rovnými vlasy a punkovým vzezřením. To už ale dávno není pravda. Z divošky se stala elegantní dospělá žena a se změnou uvnitř musela nutně přijít i změna zevnějšku.

Zpěvačka proto všem vyrazila dech, když se po dlouhé době objevila na veřejnosti v hotelu Beverly Hilton u příležitosti charitativního galavečeru na podporu pacientů s roztroušenou sklerózou. Najednou místo mladistvé rebelky před všemi stála jemná kráska.

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

Zpěvačka se sice neukazuje na veřejných akcích, ale stále provozuje svůj instagramový účet. Na ten v poslední době vkládala hlavně fotky ze studia. Fanouškům vzkazuje, že usilovně pracuje na novém albu a všechen ten čas strávený dřinou, péčí a detailními úpravami se určitě vyplatí.

Zábava - další články

Doporučujeme