Manželé si zaplatili speciální ultrazvuk miminka. Čekalo je krásné překvapení

27. června 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Jade a Andrew Herb / Facebook

Když malé miminko poprvé spatří světlo světa, musí teprve všechno odkoukat. Schopnost dávat najevo emoce pomocí základních výrazů tváře si osvojuje teprve v průběhu několika prvních týdnů. Usmívat se novorozeňátka začínají obvykle zhruba v šesti týdnech po narození. Tihle rodiče proto zažili velký šok - jejich nenarozené dítě se směje už v děloze!

Manželé Herbovi měli ohledně ultrazvuků své nenarozené dcerky nejdřív velkou smůlu. Tvrdohlavé děvčátko jim odmítalo ukázat svou tvář a pokaždé se natočilo tak, že z něj nebylo mnoho vidět. Budoucí rodiče však toužili její obličejík spatřit, a tak neváhali investovat do speciálního 4D skenu, který jim měl jejich budoucí dítko přiblížit.

Jaký šok zažili, když poprvé spatřili tvářičku své dcery s nefalšovaných úsměvem! Miminka totiž schopnost smát se získávají až zhruba od šesti do dvanácti týdnů věku. Holčička, která se bude jmenovat Olivia, proto svým výrazem všem vyrazila dech.

Mladá budoucí maminka Jade Herb (22), která pracuje jako pedagogická asistentka na škole specializované na děti s autismem, se své holčičky už nemůže dočkat. “Doufala jsem, že uvidím detaily jejího obličeje, ale moje srdce úplně roztálo, když jsem ji viděla se usmívat. Říkala jsem si, to je moje malá holčička,” svěřila se dojatá matka britskému listu The Mirror.

Zdroj: Jade a Andrew Herb / Facebook

 

Zábava - další články

Doporučujeme