Matka odmítla tři dny uklízet! Podívejte se, jak to dopadlo

3. prosince 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Žena jménem Kate Desmond se jednoho dne rozhodla, že už toho má plné zuby a na tři dny ponechá péči o domácnost na svém manželovi a dětech. Plánovala si, že si ty tři dny bez uklízení náležitě užije a že si pěkně odpočine. Jak to dopadlo?

Matku od rodiny jménem Kate Desmond inspirovala jiná žena, která si vzala na jeden víkend volno od uklízení. Ne však, že by snad někam vyrazila. Pořád byla doma, jen se rozhodla trochu si odpočinout – uprostřed nepořádku. Kate tento nápad nadchl a rozhodla se ho také zkusit.

Na tři dny proto nechala péči o dům na svém manželovi a dvou dcerách. Brzy však pochopila, že nikdo z nich nemá nejmenší touhu hnout prstem. Kolem rodiny se jen kupil a kupil šílený nepořádek. Matka zoufale chodila po době a dokumentovala, co všechno její blízcí natropili.

Spodní prádlo na podlaze v kuchyni. Roztahané nářadí položené na několik dní starých novinách. Všude puzzlíky. Psí chlupy. Vyprané prádlo, na které nikdo nesáhl a které okupuje gauč. Kostýmy, obaly od jídla, botičky pro Barbie, lego, všechno možné.

Kate to skutečně vydržela celé tři dny, musela se ale přiznat, že požitek z toho rozhodně neměla. Američanka prý zkrátka nemůže odpočívat, když ani v obýváku nemůže najít gauč. “Není to v mé DNA,” napsala ve svém blogovém příspěvku na simplemost.com. Z plánovaného odpočinku se tak stala spíš noční můra. Aspoň ale pomohla rodině všimnout si, kolik toho po nich každý den posbírá.

Zábava - další články

Doporučujeme