FOTO: Nejmenší prsten na světě? Pár se stal po zasnoubení terčem posměchu

20. června 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zasnoubení bývá obyčejně velmi radostná událost. Když ale youtubeři Jen Phanomrat a Leo Samanamud oznámili to své, stali se terčem nejapných poznámek! Někteří lidé totiž prsten na ruce Jen označují za nejmenší na světě.

Youtubeři Jen Phanomrat a Leo Samanamud spolu chodili 9 let a vedli spolu oblíbený pořad Just Eat Life (Prostě jezte život, pozn. red.), který jim získal mnoho fanoušků. Když se ale rozhodli na internetu oznámit své zasnoubení, nedočkali se zrovna takové reakce, jakou si zřejmě přáli.

Prsten, který dal Leo své partnerce Jen, je totiž skutečně minimalistický. Jedná se o uzounký proužek drahého kovu s malou perličkou. A právě velikost zásnubního prstenu páru si vysloužila vlnu kritiky. “Takže budeme předstírat, že ten prsten není mikroskopicky malý?” napsal například uživatel pod jménem badassdash_.

“Musí být otrava čekat 9 let na prsten, jako je tenhle,” přidala se uživatelka shayanax0x. Mnozí se vyjádřili v tom smyslu, že se zřejmě jedná o ten nejmenší zásnubní prsten na světě. Pár si ale z názorů ostatních lidí nic nedělá a zasnoubení je činí velmi šťastnými. Jen přiznává, že šperky nenosí a pokud už ano, bývají velmi jednoduché a minimalistické. Tento prsten je proto přesně pro ni.

9 years later, I said YES to my best friend! ❤️

A post shared by Jen Phanomrat (@jeneatslife) on

 

Zábava - další články

Doporučujeme