FOTO: Ve fotbalové Chelsea to vře. Může za to pohledná doktorka!

13. srpna 2015·Zábava·Redakce

Za vším hledej ženu. To platí v životě a v prostředí, kde figurují především muži, potom dvojnásob. Mohli by o tom vyprávět ve fotbalovém velkoklubu Chelsea Londýn.

Slavný trenér Chelsea José Mourinho neprožívá zrovna pohodové období. Nejprve se musel smířit s odchodem brankáře Petra Čecha ke konkurenčnímu Arsenalu, poté od stejného soupeře spolknout porážku v anglickém Superpoháru a o víkendu klubu nevyšel ani vstup do Premier League po nečekané remíze se Swansea.

Není potom divu, že nervozita stoupá a koučem lomcuje frustrace. Při posledním zápase se Swansea jej navíc totálně vytočila situace před koncem utkání. Po faulu na jeho hráče Hazarda totiž vběhli na trávník kluboví lékaři, aby mu pomohli, jenže Mourinho je obvinil z toho, že zdrželi hru a pomohli k tomu, že Chelsea už neměla čas s výsledkem něco udělat! Vše by možná brzy vyšumělo, nebýt toho, že jedním z těch lékařů byla žena…

Pohledná fyzioterapeutka Eva Carneirová. Tu dokonce Mourinho degradoval z její funkce a už nesmí na lavičku prvního týmu! Ovšem takřka okamžitě se jí zastali odborníci i lékaři z jiných týmů či federací, o nespočtu spolcích za ženská práva ani nemluvě. A pořádně naštvaný je z celé situace i majitel Chelsea, ruský miliardář Roman Abramovič. Jak tenhle spor nakonec dopadne? 

Podívejte se, jak Mourinho zuřil, když Carneirová vběhla na hřiště: 


Zábava - další články

Doporučujeme