Frekvence 1 spouští fotbalový speciál. Tipujte, bavte se, a vyhrávejte!

9. června 2016·Zábava·Redakce

Rádio Frekvence 1 připravilo během fotbalového mistrovství Evropy speciální podstránku! Na ní můžete tipovat vybrané zápasy, sledovat vše podstatné z turnaje, i se pořádně pobavit! A hlavně můžete vyhrávat!

Podobně jako při nedávném mistrovství světa v hokeji, budete moci na fotbalovém speciálu tipovat vybrané zápasy základních skupin a hlasovat pro nejsympatičtějšího hráče turnaje. A navíc si užijete spoustu legrace při vtipných videích s naší Miluškou! Vše najdete už nyní na www.frekvence1.cz/me2016/ 

Především budete moci vyhrát hodnotné ceny. Pokud se zapojíte do tipovačky, tak každý hrací den jeden z vás vyhraje stylovou grilovací soupravu. Za hlasování o největšího sympaťáka fotbalového ME zase můžete vyhrát tři skvělé ceny – tablet, smartphone, a voucher do stylového baru! Sledujte, kdo z 28 sympatických fotbalistů dostane na konci ME nejvíc hlasů!  

My se sice pochopitelně do soutěže o ceny zapojit nemůžeme, ale přesto budou lidé z rádia tipovat ve své interní soutěži. A o tom, jak to nejen našim známým tvářím jde, vás budeme průběžně informovat na našem webu!

 

Zábava - další články

Doporučujeme