Čím dál víc žen kašle na holení! Internet zaplavuje »chlupatý« trend

7. prosince 2019·Životní styl·Barbora Pisingerová

Světem sociálních sítí se šíří další trend. Čím dál více žen už nebaví pravidelné holení a své ochlupení tak nechávají volně růst. Uživatelky ze všech koutů světa přidávají na internet snímky svých zarostlých těl, aby ostatním ukázaly, jak vypadá ženské tělo přirozeně. Co na ně říkáte?

Někomu to může přijít nechutné či odpuzující, jinému nezvyklé a někomu zkrátka a dobře přirozené. Názorů na rostoucí počet neholících se žen je celá řada. I když to samozřejmě nemusí být zdaleka pro každého, mnoho lidí oceňuje snahu žen ukázat světu, jak skutečně vypadají, když nechají svá těla přirozeně zarůst.

Objevují se dokonce i šokované reakce lidí, kteří netušili, že na ženách může skutečně vyrašit takové množství chlupů – a to jen ukazuje na to, že už jsme zapomněli, jak naše těla vlastně bez neustálých zásahů a úprav vypadají. Za takových okolností má zřejmě smysl se nad naší touhou po nelidské dokonalosti alespoň zamyslet.

Zatímco některé příslušnice něžného pohlaví by si zřejmě raději snědly vlastní obočí, než aby se neholily a své chlupy pak ještě ukazovaly světu, jiné se trendem nechávají nadšeně inspirovat. Některé dívky dokonce barví svá chlupatá podpaží pastelovými barvami, aby ještě více vynikla. Jisté je, že estetické cítění a zvyky má každý své a co se jednomu zdá jako skvělý nápad, to může jinému připadat pořádně ulítlé.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme