Galerie čirého zoufalství! Jak vypadá nakupování s manželkou?

23. listopadu 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / Facebook

Nakupování s manželkou občas zlomí i ty nejsilnější. Tihle muži dokonale zosobňují utrpění, které mnoho partnerů asi dobře zná. Podívejte se na galerii partnerů, které nákupy se ženami dohnaly až na samou hranici jejich sil.

Tak, jako většina žen miluje nakupování oblečení a doplňků, je většina mužů nenávidí. Kdyby to bylo jen na nich, v obchodním domě by se nikdy nezdrželi déle, než pár pečlivě vyměřených vteřin. Vzít, co potřebujete, a rychle odejít, to je obvykle mužská strategie. Jenomže v životě většiny mužů přijde čas, kdy jim zkříží cestu nějaká speciální žena a pro ni se rozhodnou vytrpět třeba i plameny pekelné, a nebo hůř – několik hodin trvající návštěvu obchodního centra.

View this post on Instagram

Happy Father's Day!

A post shared by Miserable Men™️ (@miserable_men) on

Sociální sítě jsou plné vtipných fotografií zoufalých mužů, kteří jsou na konci svých fyzických i psychických možností kvůli nakupování s manželkami. Někteří si vypěstovali schopnost usnout úplně všude, jiní si raději berou knihu nebo počítač, aby se zabavili. Prohlédněte si ty nejvtipnější fotky, ve kterých určitě poznáte sebe nebo svého partnera!

Zábava - další články

Doporučujeme