GALERIE: Kouzelněji už to nejde! Babička (86) vyrazila za družičku v kostýmu kouzelné víly

9. listopadu 2019·Zábava·Karolína Stránská

Kdo jiný by vám měl jít za hlavní drůžičku než vaše milovaná babička? Jako kdyby to samo o sobě nebylo dojemné gesto, stařenka k oltáři dorazila v kouzelném kostýmu víly z pohádek.

Pro Dorothy Czartoski (86) to byl skutečně výjimečný den. Na svatbě své vnučky se totiž ujala role hlavní družičky. Jednalo se o speciální příležitost a možná proto se Dorothy rozhodla, že na obřad nehodlá dorazit v průměrných šatech. Oblékla si proto pohádkový obleček víly a do ruky neopomněla vzít kouzelnou hůlku. Její vnučka Keely sdělila serveru ABC News, že babička je její nejlepší kamarádkou a nedovedla by si představit svůj velký den bez ní.

“Je pro mě celým světem. Je těžké vyjádřit pár slovy, co pro mě skutečně znamená. Velmi mě inspiruje, je oddaná a skutečně tvrdě ve svém životě pracovala. Vždycky, když k ní jdu na návštěvu, spolu drbeme a probíráme nejžhavější novinky. Ona byla tou první osobou, které jsem volala, když jsem si byla jistá, že můj přítel je tím pravým,” dodala Keely.

Svatby se účastnilo celkem pět družiček, tři malé dívky, babička a teta. Právě teta Flissa je rodinnou kmotřičkou a tak se nastávající nevěsta rozhodla všem dodat vílí křídla, aby byla pohádková tématika dotažena do dokonalosti.

 

View this post on Instagram

When you choose your grandma to be your flower girl, you’ve got to get her her own little flower crown! (Not pictured: fairy wings and a wand which she rocked as she was coming down the aisle).

A post shared by Lara Rose Cenovski (@lararosephoto) on

Zábava - další články

Doporučujeme