GALERIE: Místo činky vychlazená desítka? Muž skvěle paroduje fotky fitness nadšenců

24. srpna 2017·Zábava·Karolína Stránská

Každý nadšenec do zdravého životního stylu, který za něco stojí, má profil na Instagramu a denně zveřejňuje inspirační obrázky svých extrémně výživných snídaní a břišáků tvrdých jako kámen. Radši než s toasty s avokádem a činkami se ale tenhle muž zvěčňuje na svém profilu s plechovkou piva, zatímco cvičí jógu v dámské podprsence se svaly nakreslenými lihovkou.

Ted Lane (27) z Londýna si utahuje z fotek fitness bloggerů, zejména své přítelkyně Amy Hopkinsonové. Zatímco ona medituje na pláži, on praktikuje jógu s plechovkou vychlazené desítky v ruce.

Bloggeři často sdílejí koláže dvou po sobě jdoucích snímků, které dělí několik měsíců, na nichž dokazují svůj pokrok ve fyzické zdatnosti. Ani zde se Ted nenechal zahanbit. Zveřejnil totiž koláž dvou snímků – na jednom je schopen sníst jeden plátek pizzy, na druhém už pizzu celou.

Londýňan ale nehodlá inspirovat davy, ale spíše si láskyplně utahovat ze své přítelkyně, jejíž vyrýsované tělo a vyvážená jídla se na sociálních sítích těší tisícům lajků.

Zábava - další články

Doporučujeme