GALERIE: Místo roztomilých zajíčků děsivé kreatury! Tyhle děti na Velikonoce jen tak nezapomenou

31. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Ve spoustě světových zemí nosí malým dětem o Velikonocích sladkosti Velikonoční zajíček. Podomácku vyrobené kostýmy se ale občas úplně nepovedou a místo roztomilých postaviček tak děti straší podivná, zdeformovaná strašidla! Prohlédněte si galerii těch nejděsivějších Velikonočních zajíčků. To je tak hrozné, až je to vtipné!

Na mnoha místech naší planety patří k velikonočním svátkům postava Velikonočního zajíčka, který dětem nosí sladkosti. Někde, jako třeba u nás, je děti dostanou rovnou, jinde je musí nejdřív hledat po domě nebo po zahradě. Štědrý zajíček, který obdarovává drobotinu čokoládou, je milá a veselá postavička.

Dokud se jedná jen o abstraktní postavu, kterou nikdy nepotkáte, jako například v případě Ježíška, je všechno v pořádku. Pokud však začne někdo vyrábět všelijaké kostýmy a snaží se za zajíce vydávat dospělého člověka, zadělává si na problém. Místo veselé postavičky totiž snadno může skončit s naprosto hororovou kreaturou. Děti, pro které mělo jít o příjemný zážitek, pak občas odchází téměř traumatizovány.

Inu, vždycky se to zkrátka nepovede. Prohlédněte si tuto galerii plnou těch nejhorších kostýmů Velikonočních zajíčků, které mají k roztomilosti opravdu hodně daleko. Děsuplné tváře některých vyfocených dětí mluví za vše!

Zábava - další články

Doporučujeme