GALERIE: Princezna z věže? Žena si dlouhatánské vlasy nestříhala 15 let

3. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Ruska jménem Dashik Gubanova se v davu rozhodně neztratí. Už patnáct let si totiž nestříhala své vlasy! Hříva mladé matky však přesto vypadá velmi zdravě a hustě. Podívejte se na neuvěřitelnou fotogalerii.

Dashik Gubanova své vlasy nenechala nikým zastřihnout už od roku 2003. Tehdy jí bylo 16 let a celý nápad vznikl jako sázka s kamarádkou. Ta tehdy řekla, že Dashik už nikdy nebude mít tak dlouhý cop, jako když jí bylo 14 let. To se mladá Ruska rozhodla vyvrátit. Nakonec zatoužila nechat své vlasy narůst až ke konečkům prstů na nohou.

#растиКосаДоПят ? ?Диму Билана никогда не слушала, но эта песня засела в голову ?? А что играет в вашей голове? ?????

A post shared by Дашик Губанова Веснушка (@dashik_gubanova) on

Mladá žena si svou výjimečnou hřívou získala spoustu pozornosti. Její příběh už se dostal do řady médií po celém světě a na různých sociálních sítích ji denně sledují statisíce lidí. Ti buď obdivují její vosí pas, štíhlé nohy a neuvěřitelně dlouhé vlasy, nebo si na její účty chodí pro rady ohledně péče o vlasový porost.

Ta přitom podle Rusky není nijak náročná. Žena nepoužívá žádné chemikálie, své vlasy ničím nebarví a umývá je dvakrát týdně. Na světový rekord jsou však vlasy mladé maminky ještě krátké. Drží ho Číňanka Xie Qiuping s délkou neuvěřitelných 5,6 metrů.

Zábava - další články

Doporučujeme