Tříletá holčička válcuje internet. Stala se módní ikonou

25. května 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / along_came_hollie

Zatímco někteří z nás bojují s módními trendy ještě v dospělosti, zdá se, že tahle holčička to má již ve třech letech v malíku. Podle její matky Pamely (32) měla malá Hollie Lawler z Dublinu pro módu slabost prakticky vždycky. Maminka jí proto některé oblečení vyrábí na míru a svou dceru v zálibě podporuje.

Maminka Pamela se britskému serveru The Mirror svěřila, že občas bylo hodně těžké sehnat některé doplňky v tak malé velikosti. Problém se týkal hlavně barevných látkových čelenek a kloboučků, a tak je začala sama vyrábět. Na ulici ji potom začali zastavovat cizí lidé a ptali se, odkud rozkošné doplňky má.

To ji přivedlo na nápad své umění zpeněžit a od té doby své produkty prodává na internetu. Móda je pro obě dámy zatím však pouze koníčkem. Pamela se na plný úvazek živí jako optička a malá Hollie si užívá hlavně hraček a kamarádů. Ke slibné kariéře má však již dnes spoustu predispozic. Velmi ráda se prý předvádí a od září nastoupí do divadelní školky pro nejmenší.

Její matka také na internet pověsila video, na kterém Hollie dokázala správně určit značku osmi různých pásků, které jí Pamela podala. Poté, co se na matku snesla kritika a lidé se ptali, proč jí neučí nějaké užitečnější věci, se však mladá žena musela bránit. Nic takového ji prý záměrně neučí. Hollie je zkrátka velmi chytré dítě a slavné značky si prostě zapamatovala.

Zábava - další články

Doporučujeme