HOKEJ: Na Staromáku se dnes fandit nebude, přednost dostali Číňané!

14. května 2015·Zábava·Redakce

Staroměstské náměstí se v posledních letech stalo tradičním místem fandění při velkých sportovních událostech. Při dnešním čtvrtfinále MS v hokeji tomu tak ale nebude, magistrát dal přednost jiné akci!

Na Staroměstském náměstí se v roce 1998 vítali hokejoví hrdinové z Nagana, fandilo se tu při mistrovství světa ve fotbale 2006, pravidelně tu startuje i končí populární maraton. A v posledních letech  se tu také u velkoplošných obrazovek fandí hokejistům, kteří bojují v klíčových zápasech MS. 

Letos si budou muset hokejoví fanoušci počkat. „Velkoplošné obrazovky budeme instalovat pouze v případě, pokud se čeští reprezentanti dostanou do semifinále nebo finále,“ řekla už před začátkem MS mluvčí magistrátu Petra Hrubá. Dnes tedy musí fanoušci v Praze jinam. Například do fanzón na Václavském náměstí či do obchodního centra vedle O2 Areny. 

„I pětidenní oslavy čínského nového roku jsou pro magistrát zřejmě větší prioritou než podpora české hokejové reprezentace,“ komentovala rozhodnutí magistrátu Jana Obermajerová, ředitelka agentury BPA, která je marketingovým partnerem hokejového svazu. 

Zábava - další články

Doporučujeme