Holčička (2) se nudila ve školním betlémě, odnesl to Ježíšek! Malá rošťačka teď baví internet. VIDEO

16. prosince 2017·Zábava·Karolína Stránská

Dvouletá holčička v převleku ovečky se nemůže nabažit malého Ježíška. Když se školou vystupovala v jesličkách, nemohla to vydržet a rozhodla se vzít věci do vlastních rukou. Doslova.

Přispěchala k jesličkám a Ježíška vzala do náruče. To se však rozhodně nelíbilo tříleté Marii, která se jala situaci řešit. Výsledkem je extrémně vtipné a roztomilé video, které si na Facebooku vysloužilo více než 5 milionů zhlédnutí.

Tana Benson, maminka holčičky ovečky, která školní “drama” odstartovala, uvedla pro ABC News, že její dcerka je tvrdohlavé zlatíčko. “Brečely jsme s maminkami smíchy,” dodala.

Malá Teegan by prý Ježíška asi časem položila, když ale slyšela, jak se dav srdečně směje, jen jí to povzbudilo v tom, aby ještě víc vyváděla.

‘Sheep’ steals baby Jesus, ‘Mary’ rescues him in Christmas per…

ADORABLE: A toddler playing the role of "Sheep" was so excited for her performance that she grabbed baby Jesus from the Nativity scene and started dancing with him. But then, "Mary" came to the rescue and put the doll back in his bed. http://via.wgntv.com/d4k9eVideo courtesy Tana Benson

Zveřejnil(a) WGN TV dne 13. prosinec 2017

Zábava - další články

Doporučujeme