Holčička si k narozeninám přála dort ve tvaru kachny. Maminčino dílo baví internet

14. ledna 2021·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Kidspot / Facebook

Když přijde na děti, chceme jim dopřát jen to nejlepší. Když si proto malá princezna objednala k narozeninám u maminky dort ve tvaru kachny, neváhala žena a navzdory chybějícím zkušenostem se pustila do díla. Výsledek pak vykouzlil úsměv na tváři nejen její dceři, ale i celému internetu. 

Uživatele internetu v posledních dnech pořádně pobavilo dílko, se kterým se pochlubila maminka sedmileté holčičky. Dívenka si k narozeninám v mámině kuchařce vybrala dort z podmáslí, který vypadal jako veselá kachna. Na hlavě sladkého zvířátka měl být popkorn jako peří, zobák byl vytvořen ze dvou bramborových lupínků a na oči posloužila lékořice. Holčička ale neměla ráda podmáslí, a tak snaživá máma změnila příchuť na čokoládovou.

Výsledek se však veselé švitořivé kachně z obrázku příliš nepodobal. Místo toho skončila cukrářka s naštvaně vypadajícím opeřencem bez krku, s rudýma očima a popkornovou trvalou na vršku hlavy.

Maminka se naštěstí dokázala sama sobě zasmát a o vtipnou kachnu se podělila na Facebooku. “Tohle je ten nejlepší, nejvtipnější dort, jaký jsem kdy viděla. Je ‘kváktastický’,” ocenila dílko jedna z komentujících. “Stejně, kdo potřebuje krk,” povzbuzovala další žena.

Foto: Kidspot / Facebook

Zábava - další články

Doporučujeme