Horoskop lásky. Jak se naše vztahy v listopadu vyvinou?

2. listopadu 2021·Zábava·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Ačkoliv je podle Máchy lásky čas 1. máje a letní románky se prožívají zpravidla v létě, ani podzim není mrtvý, co se týče seznamování, lásky a budování milostných vztahů. Kdo se má v listopadu šanci s kým potkat? Jak budou probíhat naše vztahy? A co nás v lásce tento měsíc čeká? To nám prozradil web Dáma.cz.

Beran

Jste ve fázi, kdy opravdu nehledáte vážný vztah, ovšem po přítomnosti opačného pohlaví toužíte více než dost. Chcete se pobavit a své osobní kouzlo využíváte na maximu.

Býk

Velmi imponujete opačnému pohlaví a jste si vědomi svých silných stránek. Ve společnosti se neztratíte. Zadaní vedou s partnerem četné diskuse, které ovšem nikam nevyústí. Zarytě se držíte své pravdy.

Blíženci

V listopadu se více bude dařit nezadaným. Do vztahu se nepoženete, za to si budete užívat veškerou pozornost. Zadaní si “užijí” četné slovní hádky, především ke konci měsíce.

Rak

Šťastné dny pro seznámení nastávají hned okolo 6. listopadu. Nestraňte se společnosti a mějte oči i srdce dokořán. Opačné pohlaví na vás miluje smysl pro humor. Svým zářivým úsměvem okouzlíte každého.

Lev

Nové vztahy v listopad nepřežijí. Krásného počátečního pobláznění se nebudete chtít jen tak vzdát, ale pak pochopíte, že by to stejně nemělo dlouhého trvání. Ke konci měsíce už z toho ani nebudete smutní a budete připraveni na nové a perspektivnější seznámení.

Panna

Chvíli potrvá, než odkryjete skutečnou povahu svého nového objevu. Na první pohled působí stydlivě až nepřístupně, ale uvnitř skrývá hotový ohňostroj emocí. Budete mile překvapeni, co všechno dokáže.

Váhy

Tento měsíc bude čas na vaše omluvy a nápravu vašich přešlapů v milostných vztazích. Ať už půjde o milenecké soužití, či vážný a dlouhodobý vztah. Nebojíte se přiznat svou chybu a jste odhodlaní ji napravit.

Štír

Zatímco ve vztahu se objevuje nesoulad povah, singles čeká příjemnějším období. Konečně potkáte seriózního člověka, se kterým je společně strávený čas jako procházka růžovou zahradou. Jste zamilovaní!

Střelec

Pokud začnete nový vztah v první polovině listopadu, je téměř jisté, že bude šťastný a dlouhodobý. Již od začátku měsíce budete hledat spřízněnou duši a váš elán nikdo nepřehlédne.

Kozoroh

Do hlavy se vám dostane člověk, na kterého musíte myslet dnem i nocí. Dokonce jste jím tak fascinovaní, že se rozhodnete udělat první krok a dotyčného oslovit. Afrodita vidí úspěch jako téměř jistý!

Vodnář

Ti z vás, kteří jste v několikaletém vztahu, čeká velká zkouška. Váš vztah projde krizí, kterou byste nemuseli zvládnout. Ti, kteří jsou nezadaní, by měli být také obezřetní. Snažte se být umírněnější, než to ve skutečnosti cítíte. Nemuselo by se vám to totiž vyplatit.

Ryby

První volba nemusí být šťastná. Na váš vkus je čerstvý objev až příliš aktivní a za pár dní se vám bude zajídat. Nebojte se, že byste nenašli náhradu. Už okolo 9. 11. se může objevit zajímavý adept.

Zábava - další články

Doporučujeme