Hříšný tanec se dočká pokračování na filmovém plátně. Objeví se v něm i oblíbená Baby

3. května 2022·Zábava·Redakce

Hříšný tanec. (Foto: Profimedia)

Milovníci Hříšného tance mohou jásat! Hlavní představitelka Baby, Jennifer Grey, se objeví v pokračování tohoto úspěšného filmu. Oznámila to společnost Lionsgate. Letos to je 35 let, kdy se tento, teď už retro snímek objevil poprvé na filmovém plátně. Informoval o tom New York Post.

Novinku oznámila společnost Lionsgate na konferenci v Las Vegas.  Jennifer Grey se vrací ke Kellermanovým v další kapitole,” uvedli na konferenci. Kellermanovým právě patřilo letní letovisko, kde byla Frances Houseman alias Baby na dovolené s rodiči a zamilovala se do tance a Johnnyho Castla, kterého si zahrál Patrick Swayze (†57). Právě Grey se ujme i produkce snímku.

Bude to přesně ten druh romantického, nostalgického filmu, na který fanoušci čekali a díky čemuž se stal nejprodávanějším titulem v historii společnosti, řekl médiím ředitel společnosti Lionsgate Jon Feltheimer.

Právě představitelka Baby chystá vydání pamětí v knize Out of the corner. To odkazuje na jeden z klíčových okamžiků filmu a hlášku “Baby nebude sedět v koutě.” Samotný snímek se už dočkal několika televizních pokračování. Žádný ale neměl takový úspěch jako originál z roku 1987.

Co na to Jan Kraus:


Zábava - další články

Doporučujeme