Je to ON, není to ON? Zrak vás nešálí! Muži nikdo nevěří, že není Barack Obama

19. srpna 2017·Zábava·Karolína Stránská

Po odchodu z Bílého domu si Barack Obama užívá zaslouženého volna. Zajel se vykoupat na Bali, projel se slunnou Itálií a mnoho lidí je přesvědčeno, že se potuluje na Kapverdách. Ukazuje se ale, že Obama se na Kapverdách nevyskytoval, což je divné, protože s ním desítky turistů mají fotku.

Ve skutečnosti se však fotili s Jose Oliveirou, pětinásobným tatínkem, který je bývalému prezidentovi až nápadně podobný. Místního průvodce zastavují na ulicích lidé posledních deset let a žádají ho o fotku.

“Pracuji jako průvodce a tak neustále poznávám nové lidi. Jejich úvodní reakce je vždycky stejná. Panebože, vypadáte přesně jako Obama! Připadá mi to vtipné a vůbec mi nevadí se s nimi vyfotit,” sdělil deníku Telegraph Oliveira.

Kapverďan dále uvedl, že Obama je dobrý chlap a tak toto srovnání jen prospívá jeho byznysu. Nesnaží se ho napodobovat nebo se podobně strojit. I přes to ho na ulici zastavují. O kariéře profesionálního dvojníka zatím nepřemýšlel, ale pokud by dostal poctivou nabídku práce, kde by ex-prezidenta nezesměšňoval, určitě by o tom uvažoval.

 

Zábava - další články

Doporučujeme