Kola s mlékem je nový hit! Lidé se hádají, zda je kombinace nechutná, nebo vynikající

8. května 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Twitter / James Felton

Čas od času se vyrojí určitá kombinace několika pochutin, nad kterou většinové společnosti zůstává rozum stát, někteří nadšenci na ni však nedají dopustit. Posledním podobným hitem se stala kombinace coca-coly a mléka. Na internetu se kolem spojení okamžitě rozvířily vášnivé diskuse.

Trend odstartoval komik James Felton, který tvrdí, že jde o běžný nápoj pro obyvatele Birgminghamu. Na sociální síti Twitter proto sdílel fotografie, jak si kombinaci černé coca-coly a bílého mléka osobně dopřává. Fakt, že s podobnou kombinací přichází právě komik, způsobil, že celá záležitost nepřipadala lidem úplně důvěryhodná. Feltonovo tvrzení však podpořila i celá jeho rodina a za pravdu mu dali i cizí lidé.

“Dělal jsem to jako malý s limonádou a sterilovaným mlékem. Naprosto výborné, muselo se to vypít rychle, než se to srazilo,” napsal například jeden muž. Jiná žena zase připustila, že něco podobného dělá její přítel. Ten prý mlékem ředí ovocnou šťávu Ribena, která se běžně pije s vodou.

Pokud patříte mezi odvážlivce, kteří rádi zkoušejí nové věci a podobná kombinace ve vás vzbudila zvědavost, měli byste pro ideální výsledek následovat tento návod:

Jako první do skleničky nalijte mléko, jinak se prý zdrcne. Po přidání koly máte asi 10 minut na vypití drinku, než se obě složky oddělí. Jakmile se tak stane, nápoj už za nic nestojí.

 

Zábava - další články

Doporučujeme