Láska nebeská: Z jejího hlasu máme husí kůži ještě dnes. Jak se změnila malá zpěvačka Joanna?

8. prosince 2021·Zábava·Dominika Číčelová

Olivia Olson (Shutterstock)

Vzpomínáte na nejkrásnější a nejpůsobivější scénu z filmu Láska nebeská, kde malá Američanka Joanna zazpívala na školní besídce tak, že spadla brada jak Alanu Rickmanovi, tak Hughovi Grantovi? Podívejte se, jak tato zpěvačka se zlatem v hrdle vypadá dnes.

Od premiéry filmu Láska nebeská uplynulo již přes sedmnáct let. Všichni herci se tedy změnili. Někdo víc, někdo méně a někteří z nich už nejsou mezi námi. Pojďme se podívat, jak dnes vypadá představitelka Joanny Olivia Olson a kudy se ubírala její herecká a pěvecká kariéra.

Malou Joannu si však nepamatujeme z filmu jen pro její nezaměnitelný a dechberoucí hlas, ale také díky naprosto rozkošné scéně, kdy za ní zamilovaný Sam (Thomas Brodie-Sangster) utíká přes celé letiště, aby jí před odletem do Ameriky řekl, že ji miluje.

Po filmu Láska nebeská se žádných velkých rolí nedočkala. Z toho důvodu z hereckého světa odešla. Nezmizela však úplně doslova, zmizela pouze její podoba. Svůj úžasný hlas využívá v dabingu. Živí se totiž jako dabérka dětských filmů a seriálů. Ponechala si také zpěv a nadále se mu věnuje. Sice z ní není žádná pěvecká hvězda, ale kdyby taková zpěvačka se zpíváním skončila, byla by to neuvěřitelná škoda.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Olivia Olson (@oliviaroseolson)

Stále nejkrásnější holka „ze školy“

Malý Sam se do ní v romantické komedii zamiloval, protože to byla nejkrásnější holka ze školy. A její půvabný vzhled jí zůstal dodnes. Vyrostla z ní neuvěřitelná kočka se sexy postavou a krásným úsměvem.


Zábava - další články

Doporučujeme