Lijete šťávu do vody, nebo vodu do šťávy? Na internetu se strhla vášnivá diskuse

21. února 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Naléváte si do sklenice nejprve šťávu, kterou pak zalijete vodou, a nebo si natočíte sklenici vody a do ní teprve přidáváte sladký sirup? Na internetu se o správném postupu strhla bouřlivá diskuse! Mohla za to jedna nic netušící dívka.

Každý má svůj osvědčený postup a ten opačný mu přijde nesprávný. Ať už patříte mezi skupinu obyvatel naší planety, která přidává šťávu do vody, a nebo mezi ty, kteří šťávu vodou zalévají, jistě máte na své straně dobré argumenty. Neznámý muž rozproudil krev v nejednom lidském oběhu, když na webovém fóru Reddit zveřejnil tento příspěvek: “Moje přítelkyně lije šťávu až do vody a já nevím, jak se cítit,” napsal.

Názorů, jak by se “měl cítit” se celkem rychle objevilo mnoho. “Úplně narušené. Navrhuji, abys vážně popřemýšlel o rozchodu, jestli se tak už nestalo,” poradil mu například jistý TheDeansUK. Většina lidí to viděla podobně, i když třeba méně radikálně. Někteří měli smíšené pocity. Objevily se ale i názory, které se zastávaly dotyčné dívky.

“Musím nesouhlasit. Byl jsem ten typ člověka, co do sklenice lije první šťávu, ale teď mi připadá jednodušší odhadnout koncentraci podle barvy, když se šťáva přidá až do vody. Tvoje přítelkyně má otevřenou mysl, nepřijímá zaběhnutý status quo, jak věci dělat. Jestli s ní kvůli tomuhle skončíš, pošli mi její číslo,” napsal například JoeChump. A co si myslíte vy?

Zábava - další články

Doporučujeme