Maminka si nechala vytetovat obrázek svého syna. Později zjistila, že ho nakreslil někdo úplně jiný

28. dubna 2021·Zábava·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto. Zdroj: Shutterstock

Člověk je tvor omylný a jak se říká, i mistr tesař se někdy utne. Vyprávět by o tom mohla hrdá maminka, která se rozhodla nechat si vytetovat obrázek, který nakreslil její milovaný syn. Až příliš pozdě ale zjistila, že jeho autorem je ve skutečnosti někdo úplně jiný. 

Pro mnohé rodiče existuje jen máloco, co by pro svou drobotinu neudělali. Pohled na dětské výtvory pak zaplavuje rodiče nezměrnou hrdostí a touhou pověsit si dílo na ledničku, případně rovnou pochlubit se celému světu a vystavit výtvor na sociální sítě.

Někteří rodiče jdou ale ještě dál a obrázky svých dětí si nechávají vytetovat. Tahle myšlenka okouzlila i jednu maminku, které ovšem realizace tak úplně nevyšla. Se svým příběhem se v půlce dubna podělila na TikToku.

Když jeden z uživatelů vyzval ostatní, aby ukázali svá tetování bez jakéhokoli významu, zareagovala i blonďatá žena a vytasila vlastní tragikomickou historku. V zápalu hrdosti si žena na biceps nechala vytetovat obrázek, o kterém věřila, že ho nakreslil její syn. Když bylo ale tetování hotové, zjistila nepříjemnou pravdu – ve skutečnosti je autorem obrázku chlapečkův kamarád.

@th3victorygarden

#stitch with @pigeonsandfries Kevin, age 6, crayon #tattoos#funny#myfavoritetattoo#doodle

♬ original sound – Whatever

Příběh pobavil tisíce lidí a rychle si vysloužil statisíce shlédnutí. Ačkoli maminka ze své ozdoby radostí neskáče, mnozí se snažili ji uklidnit. I když autorem obrázku není její syn, pořád je to podle nich cool tetování.

Zábava - další články

Doporučujeme