Michaela Jacksona si ve filmu zahraje jeho synovec. Zosobňuje jeho duši a osobnost

1. února 2023·Zábava·Redakce

Michael Jackson (Foto zdroj: Shutterstock)

S životopisnými filmy umělců, zpěváků a kapel se roztrhnul pytel a je to jedině dobře. Takové snímky bývají totiž nesmírně zajímavé a dávají nahlédnout za pozlátko, které život slavné a úspěšné osobnosti nabízí. Není tedy divu, že se chystá nový film tohoto typu, a sice o králi popu Michaelovi Jacksonovi. Ztvární ho jeho synovec Jaafar. Oznámila to produkční společnost Lionsgate.

Šestadvacetiletý Jaafar uchvátil producenta snímku Graham Kinga, který spolupracoval i na nejúspěšnějším životopisném filmu Bohemian Rhapsody. “Jaafara jsem potkal před dvěma lety a byl jsem uchvácen tím, jak zosobňuje duši a osobnost Michaela Jacksona. Bylo to něco tak silného, že i po celosvětovém hledání hlavního představitele bylo jasné, že je jediným člověkem pro tuto roli,” prohlásil.

“Je neuvěřitelně vzrušující sledovat, jak Jaafar přivádí Michaela k životu,” řekl režisér Antoine Fuqua pro magazín Variety. Dodal, že má synovec přirozenou schopnost napodobovat Michaela a skvělou chemii s kamerou. Snímek by měl otevřít všechny aspekty života. Díky čemu se mu podařilo stát se největší popovou hvězdou všech dob? Chybět prý nebude ani kontroverzní stránka jeho života, která samozřejmě nesmí pro úplnost chybět.

Jaafar Jackson je talentovaný umělec, kterýskládá a tvoří vlastní hudbu. V roce 2019 vydal svůj první singl Got Me Singing. Hlavní role jeho strýce bude jeho debutem. Natáčení by mělo začít letos, termín premiéry zatím není určen.


Zábava - další články

Doporučujeme