Milovníci dcery rodiny Addamsových mohou jásat. Rozkošná a zlověstná Wednesday přichází v novém seriálu

19. srpna 2022·Zábava·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Velice rozkošná holčička (ale před ní takhle nikdy nemluvte) a dcera slavné rodiny Addamsových Wednesday je chytrá, prozíravá, a tak trochu krutá. Její příběh je děsuplný a temný. A právě o ní bude nový seriál na Netflixu. Podle toho, co nám prozrazuje trailer, se opravdu máme na co těšit. Jenna Ortega, která bledou dívenku s havraními copánky ztvární, bude přesně taková, jaká má správná Wednesday být. Zkrátka rozkošný psychopat. Informace o seriálu přináší Vanity Fair.

V novém seriálu Wednesday Addams, kterého se diváci již brzy dočkají na Netflixu, se v roli rodičů Morticie a Gomeze představí Catherine Zeta-JonesLuis Guzmán. Bratra Pugsleyho si zahraje Isaac Ordonez a hlavní hvězdou seriálu (protože postava Wednesday si zkrátka zaslouží svůj vlastní seriál) ztvární Jenna Ortega

Tahle slavná a oblíbená hororová rodinka se dočkala mnoha ztvárnění od animované pohádky, přes hraný film až po broadwayský muzikál. Wednesday se během těchto verzí dočkala mnoha charakterových zvratů, ovšem tato seriálová Wednesday na Netflixu se opět vrací do původní charakterové podoby, tedy zlověstné a bezohledné dívky.

View this post on Instagram

A post shared by Super Cosplay Lover (@supercosplaylover)

No a kdo jiný by mohl režírovat tento skvost, než úžasný Tim Burton?

Záhadou tohoto seriálu je množství vražd, které sužují malé město, kam byla Wednesday poslána na akademii Nevermore, prestižní internátní školu pro vyděděnce. Pro ni však není smrt a rozkládající se těla nic, čím by se znepokojovala. Naopak jí tyto události pomáhají zvyknout si na nové prostředí. Na rozdíl od ostatních členů rodiny Addamsových, kteří přes svou hrůznou povahu neskrývají neutuchající veselost, se Wednesday lehce vymyká (jako každá správná dívka, každé správné rodiny) . Nebojí se nebezpečných plazů nebo šíleného vraždícího maniaka, ale bojí se projevování emocí. 

V seriálu zastává roli věčné ochránkyně svého bratra před tyrany, kteří ho ve škole šikanují. Protože jediný, kdo ho může mučit, je ona sama. A vlastně o tom to celé je. Ačkoliv je tato rodina víc než podivná, bezpodmínečně se milují a vždy při sobě budou stát.

Kdo je Wednesday Addamsová?

Zrodila se v roce 1938 ve zlomyslné mysli new yorského animátora Charlese Addamse. Jedná se o holčičku s dlouhými černými vlasy, které nosí spletené do dvou copů, a se kterými kontrastuje její typicky bledá pleť. Nejraději mučí svého bratra a jejím největším snem je přeměnit se na vlkodlaka. Jejím mazlíčkem byl například pavouk Homer. Asi nejznámější představitelkou této hororové holčičky je Christina Ricci, která svým vysokým čelem skvěle podpořila dojem psychopatky. Christina je zkrátka jako dělaná pro filmy s hororovým nádechem. Bude Jana Ortega stejně dobrá Wednesday? 


Zábava - další články

Doporučujeme