Muž požádal přítelkyni o ruku v KFC. Světové značky jim chtějí svatbu zaplatit

18. listopadu 2019·Zábava·Karolína Stránská

Pravá láska se neodvíjí od toho, kolik ten druhý má, či nemá peněz. Ačkoliv na sociálních sítích denně vydáme zásnuby na těch nejodlehlejších, nejexotičtějších místech světa. Ne každý však cestuje s prstýnkem tisíce kilometrů.

Kolemjdoucí zachytil dojemný okamžik, který se odehrál v KFC restauraci v africkém Vaalu. Muž ve fast food pobočce poklekl na koleno a na videu je vidět dojatá přítelkyně, která přikyvuje. Oba dva působí neuvěřitelně šťastně a jejich životní chvíle se stala okamžitě virální poté, co ji autor videa umístil na Twitter.

Ne všem ale přišel tento okamžik láskyplný. “Jihoafričtí muži jsou tak chudí, že musí žádat o ruku v KFC. Nemají vůbec žádnou úroveň. Kdo proboha žádá o ruku v KFC,” napsala jedna uživatelka. Tomu ale nemohli lidé uvěřit a začali její reakci retweetovat se slovy podpory. Toho se chytly i jedny z největších světových firem a nabídly se, že zajistí veškeré služby související s obřadem. Zatímco automobilka AUDI nabídla, že novomanžele odveze na líbánky, Huawei jim věnoval dva telefony a PUMA poukázku na téměř 15 tisíc dolarů.


Zábava - další články

Doporučujeme