Muž tvrdí, že cestoval do roku 6000. Přivezl si FOTOGRAFII jako důkaz!

22. ledna 2018·Zábava·Redakce

Zdroj: Youtube

-na internetu se objevilo bizarní video, které ukazuje „cestovatele časem“, jehož tvář je schválně rozostřená. Setkal se s reportérem na neznámém místě, aby si společně promluvili o „tajných technologiích.“ Sdělil mu také, co nás za 4000 let čeká a nemine.

Samozvaný cestovatel tvrdí, že byl součástí tajného programu z devadesátých let, který usiloval o poslání lidí do budoucnosti. Údajně lidstvo čeká posun v medicíně a vláda s technologiemi z našeho „moderního“ života udělají primitivní. Lidstvo žije v míru pod benevolentní vládou umělé inteligence. Aby nás všechny přesvědčil, sáhl do kapsy a vytáhl rozmazanou fotografii nejmenovaného města z roku 6000.

Naneštěstí je fotografie tak rozmazaná, že vypadá jako výtvor dítěte, které dostalo do rukou vodovky. Muž má ale pro rozmazání fotografie svůj důvod. Podle něj totiž cestování časem zkresluje tak fotky, tak spoustu dalších věcí.

„Vím, že pro velkou spoustu z vás bude těžké mi uvěřit. Reagoval bych naprosto stejně. Nemám v úmyslu někoho klamat, zkrátka chci jen rozšířit zprávu o budoucnosti lidstva. Viděl jsem, jak se svět změnil a to, jak se posunuly technologie by vám pěkně zamotalo hlavu.“

Muž uprostřed videa také zmíní, že v budoucnosti nechal svého „blízkého přítele“, který už se bohužel nevrátí. Ať už muži věříte nebo ne, podle jeho tvrzení se cestování časem stane obecnou vědomostí kolem roku 2028.

 

Zábava - další články

Doporučujeme