Můžeme se těšit na Osmdesátky? Spekuluje se, že po úspěšných Devadesátkách se bude pokračovat v podobném duchu

15. února 2022·Zábava·Redakce

Devadesátky (Zdroj: se souhlasem České televize)

Jelikož oblíbený seriál Devadesátky odvysílal v neděli poslední díl, fanoušci doufali, že se dočkají pokračování. Podle Aha! není nic nemožné a spekuluje se o novém projektu s názvem Osmdesátky. Režisérem by měl snad být právě Peter Bebjak, který stojí za skvoste z devadesátých let.

Orlickým vrahům v seriálovém světě ještě ani nestihlo upadnout ve sprše mýdlo, a už se spekuluje o tom, na co by se teoreticky mohli diváci a fanoušci seriálu Devadesátky těšit. Z Kavčích hor uniklo pár informací, které získal deník Aha! a podle kterých by se mělo jednat o nový projekt Osmdesátky.

“Já o tom, co se chystá či nechystá, nemůžu mluvit. Ale také jsem o tom slyšel,” odpověděl na dotaz Blesku režisér Devadesátek Peter Bebjak. Česká televize se ovšem k těmto spekulacím nevyjádřila. Podle informací z produkce je scénář k Osmdesátkám téměř hotový a teď se musí rozhodnout, zda půjde o stejný formát jako Devadesátky. K rozhodnutí by mělo dojít během jara, aby se na podzim mohlo začít točit.

Zda se diváci mohou těšit na oblíbené představitele hlavních postav jako Martin Finger nebo Ondřej Sokol, je otázka, ale nemožné to není. Nebyl by totiž problém tyto dva herce o deset let omladit a nechat je hrát stejně vyšetřovatele. Vznikem Osmdesátek by se ovšem na nějakou dobu zavřely dveře pokračování seriálu Devadesátky, na což se mnozí velice těšili a pevně v něj doufali.


Zábava - další články

Doporučujeme