Na podzim míří na obrazovky nový seriál Osada! V hlavních rolích se objeví Chýlková, Beretová nebo Hanák

2. srpna 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Ivana Chýlková, Stanislav Majer, Šárka Vaculíková. (Foto: se svolením Česká televize/Radek Bajgar)

Na podzimní obrazovky míří nový český seriál pro opravdové chataře Osada. Novinku Česká televize začala natáčet v loňském roce. Televize na něj sází, jelikož už se pracuje na druhé řadě.

Třináctidílný seriál, původně uváděný pod pracovním názvem Chataři, se objeví na obrazovkách už 3. září. Příběh se odehrává v chatové oblasti Nižbor na Berounsku a vykresluje lidi rozdílného sociálního postavení i názorů.

V hlavních rolích se diváci mohou těšit na Ivanu Chýlkovou, Martina Myšičku, Radka Holuba, Pavlu Beretovou, Josefa Poláška, Janu Švandovou nebo Tomáše Hanáka. V seriálu nouze o zábavu rozhodně nebude. “Dlouho jsem se u čtení nějakého scénáře nenasmála tolikrát nahlas,” uvedla Chýlková pro deník Blesk, která v pořadu hraje spisovatelku Lucii Rybákovou.

Diváci se nemusí bát, že by seriál byl podobný Chalupářům. Tam šlo především o to chalupaření, v Osadě jde o takovou metaforu společnosti. Lidé v Osadě jsou každý jiný, každý z nás je svým způsobem magor a oni také. Přitom spolu musíme žít,” popsal deníku režisér Radek Bajgar. Také dodal, že už pracuje na pokračování.


Zábava - další články

Doporučujeme