Nejstylovější želva internetu: Manželé ladí své outfity i se svým mazlíčkem

6. března 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Intagram / etheltheglamourtort

Oblečky psů a koček už dneska zřejmě překvapí jen málokoho. Co ale třeba taková želva? Domácí želva ostruhatá jménem Ethel z Kalifornie je dost možná nejstylovějším plazem na celém internetu. Její páníčci totiž hravým způsobem vymýšlejí outfity nejen pro sebe, ale i pro ni.

Manželé Kasey Kuchinski (33) a Daniel Rodriguez (33) z města Sonoma v Kalifornii sice nemají žádné děti, adoptovali ale aspoň roztomilou želvu Ethel. “Všimla jsem si na Instagramu trendu, kdy si rodiny s dětmi pořizovaly fotky v ladících outfitech. Napadlo mě, že by bylo vtipné udělat to samé s naší želvou,” svěřila se Kasey serveru Unilad.

View this post on Instagram

Ethel went over to Busters backyard this afternoon to see what kind of snacks he had. Buster doesn’t seem amused by her poor manners though…?‍♀️ . . . . #guineapig #tortoise #tortoises #tortoisesofinstagram #guineapigsofinstagram #interspeciesfriendship #interspeciesfriends #petstagram #petsofinstagram #cutepetclub #cuteanimals #cutenessoverload #cutepets

A post shared by EthelTheGlamourTort (@etheltheglamourtort) on

Kasey studovala módní design, takže se úkolu zhostila sama. Želví oblečky vyrábí buď z vlastního materiálu, nebo přešíváním dětských kousků, které odpovídají rozměrům krunýře.

Nutno podotknout, že s mladými manželi si želva žije skutečně královsky. “Ethel nejradši jí, vyhřívá se na sluníčku nebo chodí na procházky do parku. Její nejoblíbenější pochoutkou jsou papriky, brukev čínská, cuketa nebo dýně. Nejvíc ale jí trávu nebo divoké rostliny,” popisuje Kasey.

“I když to není mořská želva, má moc ráda pláže. Je na nich hodně sluníčka, hodně kamenů, na které může lézt a může si tam hrabat v písku,” vyjmenovává žena. Ethel má zřejmě talent získávat si lidi na svou stranu. Na Instagramu tuto stylovou želvu sleduje již skoro 39 tisíc uživatelů.

 


Zábava - další články

Doporučujeme