Největší smolař v lásce na světě. Muže odmítlo již 5 tisíc žen

15. března 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Reprofoto Youtube

Každé odmítnutí pěkně zabolí. Jak se ale říká, vždycky může být hůř. Tenhle mladý muž ze Srbska je zřejmě smutným rekordmanem. Přes internet si vysloužil odmítnutí již od 5 000 žen!

Že byste si přáli, aby po vás toužilo více mužů nebo žen? Buďte rádi, že nejste v kůži tohoto muže ze Srbska! Predrag Jovanovic z Bělehradu je totiž zřejmě největším smolařem v lásce na světě. Většina žen v jeho rodném městě je buď ve věku jeho babičky, nebo už jsou vdané. Když už pomalu ztrácel naději, rozhodl se proto zkusit štěstí na internetu, jak uvedl deník Metro.

Namísto specializovaných seznamek, které už jsou dnes tak trochu přežité, se rozhodl pro Facebook. Síť, která spojuje cca 1,8 miliardy lidí z celé planety se zdála jako dobrý nápad. Drtivá většina mladých lidí ji používá a velká část z nich tak činí dokonce každý den.

Protože začínal být Jovanovic už poněkud zoufalý, rozhodl se vsadit na kvantitu. Rozeslal žádosti o přátelství a zprávy bezmála 5 000 ženám. Muž však nebyl zrovna mistrem v diplomacii a většiny z nich se rovnou zeptal, jestli nechtějí být jeho přítelkyně.

Odmítly ho naprosto všechny. Drtivá většina se rozhodla ho ignorovat, pouhých 15 žen slušně odmítlo jeho návrh. Jovanovic si ale z neúspěchu nic nedělá. Stále doufá, že jednou najde svou spřízněnou duši. A nemíní ani měnit své metody. Protože je prý velmi stydlivý, je pro něj kontakt přes internet mnohem snazší.

 

Zábava - další články

Doporučujeme